Interview bij BNR Radio – Week van de Werkstress

Deze week was ik in het kader van de week van de werkstress met Peggy Burghouts te gast in het programma Zaken Doen bij BNR radio. 1.3 miljoen mensen ervaren werkstress en hebben moeite om (buiten werktijd) het werk los te laten. Aan ons de vraag: Wat kun je doen om meer rust en ruimte te creeƫren in de hectiek van alledag? We hebben in de studio letterlijk onze aanpak laten horen: stressvolle gedachten op verschillende toonhoogten uitspreken en zingen! Mooi dat we via dit podium deze effectieve en humorvolle aanpak om los te komen van stressvolle gedachten hebben kunnen delen met luisteraars van BNR. Onze aanpak is gebaseerd op Acceptance and Commitment Training. Je hebt gedachten, je bent ze niet. Zo maak je je los van ineffectieve denkprocessen en kun je koersvast handelen in de richting van jouw waarden en doelen. Luister naar de uitzending.